Short and Sweet Headlines are Best!

Näras Digitala Event 

Hur fungerar Näras digitala event ?

Näras digitala event livesänds via bokningssidan Invajo, där biljettköpet till evenenamnget genomförs. För att få tillgång till våra digitala event behöver du som deltagare en biljett- på samma sätt som vid Näras fysiska evenemang. I bokningsbekräftelsen som skickas till din mailadress efter genomfört biljetköp finns din personliga länk till evenemanget som fungerar som biljett.

 

Biljettköp

1. Fyll i dina uppgifter och dubbelkolla så att din mailadress stämmer då vi vi kommer att skicka bokningsbekräftelse och biljett till den mailadress som anges.

2. Du kommer nu att komma till betalningssidan för köp av biljett. Observera att betalningen sker via kortbetalning och att ersätta bokstäverna å,ä och ö med a respektive o om du har något av dessa bokstäver i ditt för- och/eller efternamn. 

3. Efter genomfört biljettköp kommer vi att skicka en bekräftelse till den mailadress som angivits. I detta mail finner du din personliga länk som fungerar som biljett till eventet tillsammans med ditt kvitto. Se gärna välkomstbrevet som finns bifogat där information kring eventet finns och "steg-för-steg" för att komma till Näras digitala event.

Frågor och svar

Jag kan inte genomföra min bokning: Se gärna över de uppgifter du har fyllt i så att dessa stämmer. Om du har bokstäverna å,ä,ö i ditt namn behöver dessa bytas ut och ersättas med bokstaven a respektive o vid kortbetalningen.  

Jag hittar inte min personliga länk: Din personliga länk och biljett till Näras digitala event finns med i den bokningsbekräftelse som skickas i samband med genomförd bokning. I detta bekräftelsemail finns ditt kvitto för biljetten tillsammans med ett välkomstbrev. Se gärna välkomstbrevet för "steg-för-steg" för att komma till eventet. 

Vänligen kontakta clara.dahlin@egmont.se vid frågor!