MÖT VÅRA ANDLIGA PROFILER 2021!

Nedan kan ni läsa mer om alla våra anliga profler som kommer att medverka under Näras Andliga Kryssning 2021 och vad de kommer att bjuda på ombord

Image

BENNY ROSENQVIST

Benny har storseanser (18-årsgräns), meditation samt föreläser om Medialitet, intuition och dröm – andevärlden pratar med oss. Och om Den positiva framtiden. Ger även minireadings i Näras monter!

Image

EWA OLSSON 

Mediet Ewa Olssons storseans (18-årsgräns) bjuder alltid på skratt och en nära kontakt med andevärlden. Ewa kommer även att erbjuda privatsittningar.

Image

HELENA-MAGDALENA IVEKRANS-NÄTT

Föreläser om Attraktionslagen – lär dig använda tankens kraft, samt om Astrologi – lär känna dig själv. Helena-Magdalena leder också musikmeditation med skön mantrasång.

Image

REBECKA GABRIELSSON 

Föreläser om Högpresterande, Högkänslig och ett Högre syfte, hur vi kan göra för att minska stress och träna upp nyfikenheten inom oss för att växa som människor.

Image

LENA FORSSLUND 

Qigong-lärare som lär ut dessa långsamma, enkla övningar som ger en inre styrka. Inga träningskläder behövs, alla kan vara med. Qigong är som en rörlig meditation.

Image

SARA LUND 

Sara heter även Claes Schmidt och inspirerar med föreläsningen "Från man till människa", om normer, programmeringar och värderingar som styr våra liv. Vi är alla olika men du ska stå för den du är.

Image

MARIANNE DANIELSSON 

Medium som utför husrensningar, vilket hon kommer att föreläsa om. Marianne berättar hur det arbetet går till och hur vi får goda energier i vår bostad. Erbjuder även privata sittningar.

Image

HELENA LINDBLOM

Detta internationella medium bjuder oss på spännande storseanser (18-årsgräns). Dessutom föreläser Helena om Andevärldens filosofi om vår andliga utveckling.

Image

HELENE VIRRO 

Spiritualistisk healer och kinesiolog. Föreläser om sin healingförmåga och håller workshop om att flytta sin aura, göra en chakrabalansering och sätta skydd för sin energi. Ger även behandlingar ombord.

Image

SUSANNE ALFVENGREN 

Den gotländska, folkkära artisten bjuder på gamla hits som vi känner väl. Samt nyare musik med andligt budskap, som sången "Nära" och "Du är älskad där du går" som hon tävlat med i Melodifestivalen.

Image

CECILIA ROSENMÅNE

En andlig inspiratör som vandrar den shamanska vägen i hjärtats kärlek. Bjuder på en intuitiv trumresa där du får möta dig själv och din själ genom ljudets helande vibration.

Image

JOHANNA & PALLI

Medium och healer Johanna & Palli är ett äkta par som håller workshop där vi lär oss att ge healing med hjälp av guiderna.

Image

ANNA STRANDLIND

Anna föreläser om Djurkommunikation och Lär känna dina änglar. Dessutom håller hon på storseans för nära möten med andevärlden (18-årsgräns). Hon har även privata sittningar.

Image

LEAH ALLÉN

Leah låter oss avsluta söndagskvällen och starta måndagen med sköna, avslappnande meditationer. Allt för bästa välbefinnandet. Hon bjuder även på spännande föreläsning.

Image

ANNA-LENA VIKSTRÖM

Fjärrskådaren Anna-Lena från Norrland föreläser om Lappländsk shamanism. Hon lär även ut hur du kan Utveckla din mediala förmåga och Så utvecklar du din helande förmåga.